Nieuws !!

 

 

 

 

Update 29 november 2020


Beste mensen,

Zoals ik enkele maanden geleden al aangaf zou ik voor de maand december opnieuw bekijken of de situatie zodanig is gewijzigd dat er een eventuele herstart van de contactavonden kan plaatsvinden begin 2021.


Echter gezien de landelijke ontwikkeling en de landelijke maatregelen denk ik dat op korte termijn nog geen aanleiding is om het eea te gaan inplannen voor 2021.
Hoewel we inmiddels weten dat er zicht is volgend jaar betreft de ontwikkeling van vaccins denk ik dat op korte termijn nog geen contactavonden georganiseerd kunnen worden.

 

Indien de versoepelingen dusdanig zijn dat er ruimte is om de activiteiten op te pakken maak ik dat kenbaar op de site en FaceBook.


Blijf gezond en spreek jullie hopelijk gauw weer.

Tot gauw,

Monique

 

 

 

Update 08 oktober 2020
Contactavonden voorlopig gecanceld tot 2021

Beste mensen,

Door de ontwikkelingen omtrent de corona crisis vind ik het onverantwoord om gedurende dit jaar nog contactavonden te houden. De maatregelen van vandaag zijn over enkele weken weer anders en visa versa. Daarnaast zijn de regels in het buurthuis aangescherpt wat voor mij inhoud dat dit geen werkbare situatie gaat worden en voor mij het welzijn van de gasten wel voorop staat en veilig moet zijn. oktober de contactavonden te gaan hervatten.

Ook de geplande fotoshoot avond van 21 november met Kim Deferme komt te vervallen.
Wel is met Kim afgesproken dat indien de situatie het toelaat we in 2021 kijken om een avond te organiseren voor de fotoshoot.

Eind van het jaar wil ik de situatie bekijken of we vanaf januari open kunnen of februari. Het is dus voorlopig aankijken en geduld hebben. Het is even niet anders....

Tot gauw !!

Monique

 

 


De sprekers van de 1e contactavond v.l.n.r. Evelien Snel, Corine van Dun,

Eveline van de Putte, Burgemeester Molkenboer en gastvrouw Monique