Nieuws !!

 

 

 

Update 26 september 2021

Beste mensen,

Graag wil ik jullie op de hoogte stellen dat we binnenkort weer gaan starten.

Dee agenda met data staat al weer ingevuld, eventuele activiteiten op de contactavonden zullen ook een plekje krijgen maar hoe en wat en wie is nog niet duidelijk.

Wel willen we op de 1e avond geen activiteit uitvoeren. laten we maar eerst na lange tijd elkaar maar weer zien met kopje koffie en andere consumpties.

I.v.m. de invoering van de Coronapas bij evenementen etc. is het waarschijnlijk zo dat we dit wel vragen bij de ingang maar zeker is dit nog niet. Daarover komt binnenkort meer duidelijkheid vanuit het buurthuis en zal ik dat ook kenbaar maken op de site.

 

Dan......

Ik kom nog iemand te kort die wil meehelpen op de contactavonden !!
Indien je graag wil helpen en meer wil weten mail dan naar info@transgenderwoerden.nl

Het zou fijn zijn als er zich enkele aanmelden hoe meer handen hoe beter...

 

Groetjes en tot gauw.

Monique....

 

 

Udate 29 november 2020


Beste mensen,

Zoals ik enkele maanden geleden al aangaf zou ik voor de maand december opnieuw bekijken of de situatie zodanig is gewijzigd dat er een eventuele herstart van de contactavonden kan plaatsvinden begin 2021.


Echter gezien de landelijke ontwikkeling en de landelijke maatregelen denk ik dat op korte termijn nog geen aanleiding is om het eea te gaan inplannen voor 2021.
Hoewel we inmiddels weten dat er zicht is volgend jaar betreft de ontwikkeling van vaccins denk ik dat op korte termijn nog geen contactavonden georganiseerd kunnen worden.

 

Indien de versoepelingen dusdanig zijn dat er ruimte is om de activiteiten op te pakken maak ik dat kenbaar op de site en FaceBook.


Blijf gezond en spreek jullie hopelijk gauw weer.

Tot gauw,

Monique

 

 

 

Update 08 oktober 2020
Contactavonden voorlopig gecanceld tot 2021

Beste mensen,

Door de ontwikkelingen omtrent de corona crisis vind ik het onverantwoord om gedurende dit jaar nog contactavonden te houden. De maatregelen van vandaag zijn over enkele weken weer anders en visa versa. Daarnaast zijn de regels in het buurthuis aangescherpt wat voor mij inhoud dat dit geen werkbare situatie gaat worden en voor mij het welzijn van de gasten wel voorop staat en veilig moet zijn. oktober de contactavonden te gaan hervatten.

Ook de geplande fotoshoot avond van 21 november met Kim Deferme komt te vervallen.
Wel is met Kim afgesproken dat indien de situatie het toelaat we in 2021 kijken om een avond te organiseren voor de fotoshoot.

Eind van het jaar wil ik de situatie bekijken of we vanaf januari open kunnen of februari. Het is dus voorlopig aankijken en geduld hebben. Het is even niet anders....

Tot gauw !!

Monique

 

 


De sprekers van de 1e contactavond v.l.n.r. Evelien Snel, Corine van Dun,

Eveline van de Putte, Burgemeester Molkenboer en gastvrouw Monique