Nieuws !!

 

 

 

Update 3 september
Hervatting contactavonden

Beste mensen, vanaf 17 oktober hervatten we de contactavonden die vervolgens elke maand worden gehouden. We hebben nog steeds te maken met Corona en daarom gelden daarbij de volgende richtlijnen als u de contactavonden komt bezoeken t.w.

  • In de Plint is de 1.5 m regel van kracht.
  • Voor activiteiten gebruiken we voorlopig alleen de huiskamer (bij binnenkomst links achter de gang doorlopen).
  • Er zal in principe dus gebruik gemaakt worden van de huiskamer. Indien er meer gasten komen zal er nog een zaal bij betrokken worden. Op deze wijze proberen wij de 1,5 meter afstand te waarborgen.
  • Iedereen dient bij aankomst en vertrek de handen te ontsmetten in het voorportaal bij de ingang. Hier geldt dat er maximaal 1 persoon tegelijk kan staan en anderen wachten buiten of achter de strepen die binnen zijn aangebracht. Bij zowel de ingang/uitgang als in de gang geldt dat men elkaar niet mag passeren!
  • Indien u op contactavond wenst te komen dan graag vooraf dat kenbaar maken op het mailadres van gastvrouw Monique info@transgenderwoerden.nl Hierbij dient dan naam en telefoonnummer opgegeven te worden. Deze gegevens blijven maximaal 2 weken in het bezit van de gastvrouw. Daarna zullen de gegevens worden vernietigd. Voor de eerstvolgende contactavond geld dan weer dezelfde gang van zaken betreft aanmelding.
    Indien u niet in de gelegenheid bent om u vooraf aan te melden dan kan dat alsnog bij aankomst. Ook degene die zich vooraf hebben aangemeld moeten zich bij aankomst melden.

  • Bovenstaande maatregelen zijn voor nu, maar kunnen in de loop van de tijd veranderen. Indien er updates zijn zal dat op de site worden gepubliceerd.


Tot gauw!

Monique

 

Update 12 augustus

In samenwerking met Kim Deferme https://www.creativesecrets.nl/ en Contactavond transgender Woerden zal er op zaterdagavond 21 november een geheel verzorgde fotoshoots sessies worden gehouden inclusief verzorgde visagie en entourage.

 

Je kunt je inschrijven bij Kim Deferme op het emailadres creativesecretss@gmail.com voor de fotoshoots op zaterdag 21 november in De Plint in Woerden.

De kosten zijn 100,- euro  per persoon voor deelname en excl. Entree en consumptie De Plint.

Op.de website www.transgenderwoerden.nl zal eerdaags ook enkele produkties van Kim Deferme te zIen zijn.

Je bent niet verplicht om aan de fotoshoot deel te nemen als je wilt komen op de contactavond.

Onderstaand even op een rij:

Entree:                                 5 euro
Consumpties:                    Zie prijslijst op locatie

Deelname fotoshoot:    100 euro ( aanmelden bij Kim) creativesecretss@gmail.com

 

Tot gauw !

Monique Bruinsma en kim Deferme

 

 

 

Update 18 juli

 

De Woerdense Regenboogweek van 2020

I.s.m. Coming Out Groep Woerden is deze week het voorlopig Regenboog programma gepubliceerd

in de week van 10 tot 17 oktober. Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 10-10: Regenboogvlag hijsen.
Opening regenboogexpositie Galerie van Slagmaat en een startfeest

Zondag 11-10: Regenboogviering in de Opstandingskerk

Maandag 12-10: Regenboogwandeling door het centrum

Dinsdag 13-10: Regenboogfilm in Annex Cinema

Woensdag 14-10: Regenbooglezing in Galerie van Slagmaat

Donderdag 15-10: Regenboogpubquiz bij De Reehorst

Vrijdag 16-10: Kroegentocht in regenboogkleuren

Zaterdag 17-10: Transavond in de Plint

Voor meer info zie op FB Coming Out Groep Woerden

 

 

Update 1 juli

Beste mensen.


Afgelopen week ontving ik bericht over de nieuwe voorwaarden van buurthuis De Plint voor het houden van de contactavonden. Dit naar aanleiding om besmetting van de corona te voorkomen en zo veilig mogelijk de activiteiten te herstarten.

Er waren twee redenen die voor ons ondoenlijk waren om onze contact avonden te herstarten t.w. max. 2 uur per activiteit en het registreren van naam en tel.nr.

Onlangs heb ik een goed onderhoudend gesprek gehad met het buurthuis. De wil van beide kanten was er om naar een oplossing toe te werken. En die hebben we ook !

De regel van max. 2 uur per activiteit is van de baan. De reden is dat we onze activiteiten altijd op de zaterdagavond hebben en vooraf en daarna geen andere activiteiten zijn.

De 2e maatregel krijgt wel invulling. Ik zal zelf een aanmeldingslijst aanhouden per contactavond van gasten die op de avond in De Plint willen komen. Deze aanmeldingslijst blijft max. 3 weken in mijn beheer en daarna wordt het vernietigd.
Voor de volgende contactavond geld dan weer dezelfde procedure. Je meld je bij mij aan voor aanvang. Het handigst is om mij zelf te bellen op mijn mob. Nr. Je mag je ook aanmelden via de 06 nr. op Whatsapp. Dit zal t.z.t. op de site bekend worden gemaakt en de hygiëne maatregelen die gelden in het buurthuis.

Daarnaast zullen wij wel de hygiëne maatregelen in acht nemen die er gelden in het buurthuis, dat is vanzelfsprekend en ik verwacht van elke gast die bij ons komt deze regels te volgen voor hun eigen gezondheid en verantwoordelijkheid.

De eerst volgende contactavond staat gepland op zaterdagavond 17 oktober.
Daarna elke 3e zaterdagavond van de maand. De agenda op de site is al aangepast.

17 oktober valt samen met de Regenboogweek van de Coming Out Groep Woerden.
Een eerdere herstart zou hebben gekund maar juist in de zomer maanden is het nooit druk daarom hebben we gekozen voor 17 oktober als eerstvolgende opening.

Wij zijn heel erg blij dat we alsnog hiermee een oplossing hebben gevonden die ook werkbaar is. Discretie heb ik hoog staan en met deze nieuwe afspraken komen we tegemoet om alles goed en veilig te houden en vooral om de contactavonden leuk en gezellig te maken.

Voor nu zeg ik alle goede en tot 17 oktober….

Monique
Gastvrouw contactavonden transgenders WoerdenMonique
Gastvrouw contactavonden transgenders Woerden

 


De sprekers van de 1e contactavond v.l.n.r. Evelien Snel, Corine van Dun,

Eveline van de Putte, Burgemeester Molkenboer en gastvrouw Monique