Nieuws !!

 

 

Update 1 juli

Beste mensen.


Afgelopen week ontving ik bericht over de nieuwe voorwaarden van buurthuis De Plint voor het houden van de contactavonden. Dit naar aanleiding om besmetting van de corona te voorkomen en zo veilig mogelijk de activiteiten te herstarten.

Er waren twee redenen die voor ons ondoenlijk waren om onze contact avonden te herstarten t.w. max. 2 uur per activiteit en het registreren van naam en tel.nr.

Onlangs heb ik een goed onderhoudend gesprek gehad met het buurthuis. De wil van beide kanten was er om naar een oplossing toe te werken. En die hebben we ook !

De regel van max. 2 uur per activiteit is van de baan. De reden is dat we onze activiteiten altijd op de zaterdagavond hebben en vooraf en daarna geen andere activiteiten zijn.

De 2e maatregel krijgt wel invulling. Ik zal zelf een aanmeldingslijst aanhouden per contactavond van gasten die op de avond in De Plint willen komen. Deze aanmeldingslijst blijft max. 3 weken in mijn beheer en daarna wordt het vernietigd.
Voor de volgende contactavond geld dan weer dezelfde procedure. Je meld je bij mij aan voor aanvang. Het handigst is om mij zelf te bellen op mijn mob. Nr. Je mag je ook aanmelden via de 06 nr. op Whatsapp. Dit zal t.z.t. op de site bekend worden gemaakt en de hygiëne maatregelen die gelden in het buurthuis.

Daarnaast zullen wij wel de hygiëne maatregelen in acht nemen die er gelden in het buurthuis, dat is vanzelfsprekend en ik verwacht van elke gast die bij ons komt deze regels te volgen voor hun eigen gezondheid en verantwoordelijkheid.

De eerst volgende contactavond staat gepland op zaterdagavond 17 oktober.
Daarna elke 3e zaterdagavond van de maand. De agenda op de site is al aangepast.

17 oktober valt samen met de Regenboogweek van de Coming Out Groep Woerden.
Een eerdere herstart zou hebben gekund maar juist in de zomer maanden is het nooit druk daarom hebben we gekozen voor 17 oktober als eerstvolgende opening.

Wij zijn heel erg blij dat we alsnog hiermee een oplossing hebben gevonden die ook werkbaar is. Discretie heb ik hoog staan en met deze nieuwe afspraken komen we tegemoet om alles goed en veilig te houden en vooral om de contactavonden leuk en gezellig te maken.

Voor nu zeg ik alle goede en tot 17 oktober….

Monique
Gastvrouw contactavonden transgenders WoerdenMonique
Gastvrouw contactavonden transgenders Woerden

 


De sprekers van de 1e contactavond v.l.n.r. Evelien Snel, Corine van Dun,

Eveline van de Putte, Burgemeester Molkenboer en gastvrouw Monique